We talk a little relationshit! Nimen omaan shit. http://www.youtube.com/watch?v=yHzA1g1Mv8o&feature=related <--´joo en ole kertomassa mitä katselin ennen tätä, mutta tällainen sieltä ns. tarttui mukaan. On se kiva kun mussa ja Dracossakin on jotain samaa. ;) Sitten kaiken hyvän lisäksi löysin myös itseni samalla biisillä varustettuna http://www.youtube.com/watch?v=MbJ7hPhyPz0&feature=related <-- watch, rate, comment (THIS MY THING LADIES, not the video) JA sitten jälkkäriksi tämä ihanuus http://www.youtube.com/watch?v=afUtpmz2o9A&feature=channel (duu duu du du duu)

Missä sinä olet? Mihin sinä olet voinut kadota kahdessa päivässä? En vain ymmärrä. Tulisit koneella, joohan? Minulla on ikävä ja täytyy sanoa, että minä ilmeisesti r... olen aika keltaisessa ihmisen eritteessä sinuun. Oon kuunnellu koko illan jotain ihme rakkauslauluja ja mitä lie tinakenkätyttöjä ja puhunu Timolle ja Allille ja Jennille ja ties kelle.. Ja arvaa mitä, mulla on silti ikävä sua. Vaikka Timo on aivan mahtava tyyppi, niin siltikin. Mulla on ikävä sun kasvoja ja sun juttuja ja sitä kuinka sä hoet "polvillaan mun edessä eli turvassa" -juttuas ja olet vain sinä ja se riittää mulle. Annoit mulle luvan olla säälittävä, se mistä Nima yrittää nostaa mua väkisin supernaisen powereillaan. Annoit mun elämälle tarkoituksen, annoit mulle väreitä joita niin harvoin tulee. Annoit mun olla se menninkäinen, mun ei tarvinnut olla päivänsäde vain koska olen meistä "se tyttö". Ja niinhän se on, että sä poltat mun silmiä ja sydäntä. Haluaisin ottaa sen liekinheittimen sulta (ja antaa Jennille, koska hänelle sellaisen lupasin)! Ei tästä kirjoittamisesta tule mitään kun koko ajan vaan itkettää ja on ikävä sua ja itkettää lisää... (anteeks Jenni, jolle lupasin päivittää...)

Mä haluun matkaa kauas täältä
Kunpa totuudelta voisin mä selkäni kääntää
Haluan vaan sun luokses takas
Haluan sua vasten vaan painautua rakas
Oot niin kaukana musta ja mä mietin
Joka hetkee jonka sun kanssas vietin
Jätin sydämeni jonnekkin kauas pois
Ottaisin sut mukaan jos sen takas hakea vois

 

LITTLE BIT OF HIM: Oletko tavannut miehen, joka tuntuu tietävän sinusta lähes kaiken, mutta josta et itse tahdo päästä perille. Älä unta näe, että myöhemminkään pystyisit selvittämään Kalamiehen mysteeriota. Hän ui niin syvissä vesissä, ettei pysty itsekään tajuamaan omaa elämäänsä, puhumattakaan, että tekisi siitä selkoa sinulle. Kyllä hän varmasti yrittää, sillä nykyinen sosiaalinen rakenne ei hyväksy sitä herkkyyttä, jota Kalojen merkki edustaa ja hänellä on jatkuvasti hiukan hämmentynyt olo meidän tavallisten ihmisten seurassa. Kalamiehen on vaikea puhua itsestään ja tuntemuksistaan niin, että häntä ymmärrettäisiin ja siksi sinun on hyvä tiedostaa muutamia hänen aurinkomerkilleen tyypillisiä piirteitä ja totuuksia ilman hänen apuaan.

Aivan vauvasta alkaen Kalapoika tulee tutuksi elämän syvimpien totuuksien kanssa. Jo syntymistapahtuma tai elämän ensimmäiset päivät ja viikot pitävät sisällään kuoleman rajoilla käymisen tragiikkaaa. Todennäköisesti tuo kaikki on välttämätöntä hänen ainutlaatuisen inuitionsa kehittymiseksi. Valitettavasti tuo intuitio tuli saamaan niin järkyttyneen vastaanoton hänen vanhempiensa taholta, että hänen täytyi peittää ja hylätä sen käyttäminen. Hän tiesi ja puhumaan opittuaan myös sanoi asioita, jotka vanhemmat tiesivät todeksi, mutta joita he eivät halunneet myöntää.

Kielloista ja vanhempien usein aggressiivisista rektioista huolimatta hän eli ja elää koko ajan omalla henkisesti herkällä, inuitiivisella tasollaan ja tuntee itsensä sitä onnettomammaksi, mitä vähemmän voi sitä elämässään toteuttaa. Varsin yleisesti Kalamiehet etsivät keinotekoista kanavaa herkkyydelleen alkoholin tai huumeiden kautta. Luovuus kaikilla taiteen ja ilmaisun aloilla toimii terveellisempänä vaihtoehtona kanavoida Kalojen kosmista energiaa.

Sinun on täkeätä tietää, että juuri parisuhteen kautta Kalamiehellä on mahdollisuus vapautua lapsuudenajan peloista omaa intuitiotaan kohtaan. Usein hän etsii naista, jolla on huolia ja murheita kuten hänen äidilläänkin oli. Hän on valmis ottamaan kantaakseen sinunkin ahdinkosi, mutta varo sellaista tilannetta, että hän tuntisi joutuvansa huolehtimaan sinusta kaiken aikaa. Silloin hän rinnastaa sinut nopeasti marttyyri-äitiinsä, ekä hänellä taaskaan ole ketään, jonka kanssa voisi todella jakaa omaa elämäänsä ja kokemuksiaan. Äitihän ei antanut hänen puhua. Niinpä hän helposti, sinun ongelmiisi paneutuessaan kietaisee ylleen marttyyrin viitan tottumuksella, jonka hän oppi äitiään matkimalla.

Mitä sinä sitten voisit tehdä? Aloita vaikka yrittämällä tulla tietoiseksi siitä heikkoudesta tai murheesta, joka sai Kalamiehen uimaan verkkoosi sinua lohduttaakseen. Vaikeampaa kuin ehkä uskotkaan, mutta tässä todellakin on avain Kalamiehsi sydämeen. Koska hän ei nähnyt äitinsä selviävän huolistaan ja murheistaan hän ei itsekään tiedä miten se tapahtuu. Sinulla on mahdollisuus näyttää hänelle tuo hukassa ollut malli ja vapauttaa samalla hänen intuitionsa ja luovuutensa uuteen kukoistukseen. Kalamiehelle on äärimmäisen tärkeää oppia puhumaan ongelmistaan. Ehkä kuvittelet, että kuunteleminen on helppoa, mutta kun joudutkin todennäköisesti kuulemaan sinuun kipeästi sattuvia asioita, tulet sulkemaan hänen suunsa niinkuin hänen äitinsäkin teki. Yritä huomata ne asiat, joita et kestä tai jaksa kuunnella ja mieti mikä niissä on niin kamalaa. Tie ei ole helppo eikä lyhyt, mutta sen kautta voita vapauttaa ensin itsesi ja lopulta ehkä hänetkin menneisyyden kahleista ja tulevaisuus avautuu edelleen utuisena, mutta paljon antoisampana ja onnellisempana kuin olisit ikinä osannut kuvitella
.

And then me..:Mikä hän mahtaakaan olla naisiaan, tuo raikas, viehättävä ja tarmokas, mutta lähestyessäsi jollain tavalla ujoksi ja epävarmaksi muuttuva ihastuksesi kohde. Ota ihan rauhallisesti, sillä Kauriin merkeissä syntynyt nainen haluaa kaikki mahdolliset konkreettiset näytöt siitä, että olet tosissasi, ennenkuin voi antaa lupaa omalle naisellisuudelleen ja seksuaalisille tarpeilleen. Hän etsii turvallisuutta konkreettisten tekojen ja rakenteiden muodossa ja on omalta osaltaan valmis käyttämään siihen aikaa tarvittavissa määrin. Sinulle voi olla hankalaa mukautua ajatukseen ajankäytöstä, kun kaksi vuotta on kulunut eikä hän vieläkään ole valmis sitoumuksiin. Kunhan uskallat itsekin antaa ajan kulua, tulet huomaamaan hänessä piirteitä, joihin avioliitossa ollessanne saattaisi olla hankalampi ja ahdistavampi tutustua. Kun tämä tyttö tuntee olonsa turvattomaksi, laskee ilmapuntari ennätyslukemiin puolen kilometrin säteellä. Vaikka hän kääntää masennuksen sisäänpäin, et voi olla tuntematta sitä nahoissasi. Samoin käy niille tuttaville, jotka eivät vaistoa synkkää ilmapiiriä ennen ulko-ovea, vaan uskaltautuvat pahaa aavistamatta sisälle asti. Todennäköisesti vierailusta tulee paljon aiottua lyhyempi.

Tällaisessa tilanteessa joku tai jokin on herättänyt kipeitä muistoja hänen lapsuudestaan, jolle on tyypillistä joko taloudellisesti, fyysisesti tai emotionaalisesti äärimmäisen niukat olosuhteet. Äiti on kantava voima Kauristytölle isän väistäessä velvollisuutensa tavalla tai toisella. Siksi Kauristyttökin äidin mallin mukaisesti vaatii paljon itseltään. Sinuun hän ei ainakaan suoralta kädeltä voi luottaa, koska olet lähin peili hänen isäsuhteelleen. Älä missään nimessä masennu tästä arveluttavasta kunniasta, sillä se on ainoa peruste hänen etsiessään miestä itselleen.

Lapsena hän asetti isälleen velvollisuuksia ja odotuksia, joita tämä syystä tai toisesta ei pystynyt toteuttamaan. Pikkutyttönä hän hautasi katkeruuden urheasti sisäänsä ja nyt aikuisena hänen tehtävänsä on uskaltaa kohdata nuo tilanteet uudessa tietoisuudessa ja ymmärtää, ettei isä sydämessään koskaan jättänyt lastaan. Olet nyt avainasemassa Kaurisnaisen pyrkiessä vapauttamaan elämäänsä sitä kalvavasta turvattomuuden tunteesta. Muista, että todellisuudessa et ole hänen isänsä ja että hän ei ole enää lapsi. Hän tulee vaatimaan sinulta paljon enemmän kuin mihin voimasi riittävät ja samalla hän vaatii itseltään kovuutta kestää se hetki, kun et enää välitä hänestä riittävästi, vaan jätät hänet niinkuin isäkin teki. Kaurisnaisen on opittava, että turvallisuus kasvaa sisältä päin, ei ulkoisista tekijöistä.

Taatakseen turvallisuutensa sinusta riippumatta hän usein kokee tärkeäksi saavuttaa mahdollisimman korkea ja vakaa asema sosiaalisessa ympäristössä. Siihen asti kun hän kiipeää yhteiskunnallisia rappujaan sinä et ole paljon arvoinen, ellet asemasi tai henkisten voimavarojesi kautta pysty merkittävästi tukemaan hänen pyrkimyksiään. Lapsena hän koki, että isä vaati paljon antamatta mitään tilalle. Uskalla sinä antaa paljon vaatimatta häneltä vastasuorituksia. En tarkoita konkreettisia muotoja ja osoituksia, vaan arvostusta ja kunnioitusta hänelle tärkeitä asioita kohtaan. Kun hän mököttää pysy hänestä kaukana ja keskity omiin asioihisi, älä yritä lepyttää häntä, heität vain bensaa liekkeihin. Itselleen hän on suuttunut ja itselleen hän myös leppyy, ellet pilaa kaikkea olemalla hänen avuton, syyllisyydentuntoinen isänsä. Vain vahva isä on turvallinen isä. Anna hänen kohdata lapsuuden pelkonsa kauttasi ja sinulla tulee olemaan enemmän kuin olisit ikinä osannut naiselta odottaa.

(lähde: http://www.astro.fi/ )

Ottakaa kulkaa oppia ja silleen... ;)