I know you think that I shouldn't still love you or tell you that
But if I didn't say it
Well I'd still have felt it
Where's the sense in that
I promise I'm not trying to make your life harder

Ojensin käteni kohti hänen hiuksiaan silittääkseni niitä. Yritin peittää värähdyken, hiukset olivat karheat. Olis uskomatonta, miten mikään niin kaunis saattoi olla niin epämiellyttävän tuntuinen, kuin piikkilangaksi naamioitunut hologrammi. Olit vaistonnut järkytykseni, sillä käännyit tuijottamaan minua uskomattoman lumoavilla silmilläsi, niiden ilme oli kysyvä, mutta samalla saatoin olla varma, että tiesit miksi olin vetäissyt käteni pois. Ilmeesi palasi niin kutsutusti peruslukemille, näytit taas surulliselta ja ajatuksiisi uppoutuneelta.  Otin harjan käteeni ja vedin sen yhä uudelleen petollisen kauniiden enkelin kiharoidesi läpi. Sinä värisit, enkä edes tiennyt miksi. Tunsin itseni avuttomaksi. Nostit nopeasti kädet kasvojesi suojaksi. Sinähän itkit. Sattuiko sinuun? Mikä sinun oli? Oliko joku sanonut jotain kamalaa?

 

- Heei, mikä on? Älä itke, silitin varovasti olkapäätäsi.

- Mä en riitä sulle... Enhän?

- Usko saatana!! Rakastan sinua enemmän kuin mitään muuta tässä rumassa maailmassa... Mutta sinä olet enkeli, et kuulu pahuuden maailmaani.  Minä olen demoni!!

Sylkäisin viimeisen sanan suustani täynnä täydellistä ja rikkomatonta vihaa ja halveksuntaa.

-... ja en voi antaa periksi elämää suuremmille tosiasioille. On meilläkin sääntömme, vaikka olisimmekin hirviöitä.

Tekoni riitelivät sanojeni kanssa, saaden minut kuulostamaan epäuskottavalta jopa omissa korvissani. Käteni pitelivät kiinni molemmin puolin, niin että kenen tahansa olisi ollut hankalaa päästä karkuun, saati sinun. Takanasi säröinen kallio vain tehosti vaikutelmaa, olit jo valmiiksi alakynnessä. Minun pieni ja heikko olentoni.  Miten säälittävä olitkaan! Enkeliksi. Hyvän soturi, korkeuden lähettiläs, hah... Huusit ja räpistelit siipiäsi yrittäessäsi päästä irti. Sinä tiesit sen kuitenkin olevan täysin yhtä turhaa kuin minäkin. (omistettu muusalleni, joka osaa aina työntää neulan oikeaan paikkaan saaden minut kirjoittamaan)

(jatkuu... Someday!)